Wijngroothandel


Wie zijn wij?
Wij zijn vertegenwoordiger van een groot aantal wijnhuizen en in zowel speciaalzaak-, als horecazaken. Onze rol in de keten tussen producent en consument bestaat uit het selecteren, distribueren en positioneren van kwaliteitswijnen. Door onze kennis en de persoonlijke relatie met de producent binnen onze organisatie doen wij dit op een efficiënte manier waardoor onze wijnen een uitzonderlijk goede verhouding tussen kwaliteit en prijs hebben.

Wij begeleiden en opleiden restaurants op het gebed van wijn-spijs
De wijn groothandel biedt niet alleen de mooiste wijnen tegen aantrekkelijke prijzen. In het verlengde van de wijn groothandel begeleidt Anne-Carine restaurants bij het maken van een passende wijnkaart en kunnen de medewerkers worden opgeleid tot professionele sommeliers. In de op maat gemaakte cursussen kunnen de medewerkers hun kennis op het gebied van smaak en het combineren van wijnen en gerechten vergroten.

Meer informatie wijn groothandel
Maak ook kennis met de wijn groothandel van Wijnhuis Beaugrim en vraag vrijblijvend meer informatie aan. Voor (horeca)bedrijven en wijnhandelaren rekent Wijnhuis Beaugrim speciale tarieven! U kunt een inlogcode ontvangen om te bekijken wat dat voor u kan betekenen.

© Wijnhus Beaugrim | Webdesign door: Your Concept
Wijnhuis Beaugrim