Azienda Agricola Avanzi

We zijn trots om de wijnen van Azienda Agricola Avanzi te kunnen aanbieden. Een traditioneel familiebedrijf uit de regio van het Garda meer. De Avanzi familie startte het bedrijf in 1931 onder leiding van Giovanni Avanzi. De kwaliteteit in deze wijnen zijn duidelijk waarneembaar, afkomstig uit de Classico gebieden en de Lugana.

Avanzi heeft ruim 45 ha wijngaard en 25 ha olijfboomgaard. In 2007 werd hun nieuwe cantina opgeleverd, voorzien van 800m2 kelder. Door middel van zonnepanelen wordt jaarlijks zo’n 25.000 kilowatt opgewekt.

Elk grondgebied heeft zijn eigen wijn, dit is de Avanzi filosofie. De bijzondere kleibodem van het gebied rond Sirmione haalt het beste uit de Lugana naar voren. De Valtenesi is dé bodem voor de druiven van de Chiaretto en de rode wijnen van Garda. Alle wijngaarden van Avanzi hebben bevoorrechte en strategische posities in de zuid-westkust van het Gardameer

Sinds 2012 zijn we gestart met het importeren van de wijnen van Azienda Agricola Avanzi.

Avanzi

© Wijnhus Beaugrim | Webdesign door: Your Concept
BENT U 18 JAAR OF OUDER?
 

Wijnhuis Beaugrim verkoopt geen alcohol als u jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor uw gezondheid en wettelijk verboden is. Wij willen als drankspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord alcoholgebruik, lees er hier meer over.

Wijnhuis Beaugrim