Guasti Clemente

Guasti Clemente is een Italiaans wijnhuis die gesitueerd is in de provincie Cuneo, Piemonte. Clemente Guasti, afkomstig uit een echt wijnmakers familie heeft het bedrijf in 1946 opgericht en daarmee een lange familietraditie voortgezet. Sindsdien is het wijnhuis uitgegroeid tot een wijnhuis met vier boerderijen en 40 hectare grond, waarvan 29 hectare wijngaarden op de meest gunstige locaties.

De grote wijnmakerij ligt in het hart van de stad en staat bekend als een van de beste Barbera makers. In de kelders staan grote eikenhouten vaten die geschikt zijn voor het laten rijpen van meer dan 1200 hectoliter wijn.

Hierdoor zijn er al menig nationale en internationale prijzen gewonnen en zullen er nooit compromissen gesloten worden op het gebied van kwaliteit.

Guasti Clemente

© Wijnhus Beaugrim | Webdesign door: Your Concept
BENT U 18 JAAR OF OUDER?
 

Wijnhuis Beaugrim verkoopt geen alcohol als u jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor uw gezondheid en wettelijk verboden is. Wij willen als drankspeciaalzaak bijdragen aan verantwoord alcoholgebruik, lees er hier meer over.

Wijnhuis Beaugrim