Ogier Vacqueyras Boiseraie

21.50 incl. btw | 17.77 excl. btw

Categorieën: ,

Appellatie: AC Vacqueyras
Wijnhuis: Ogier
Alcoholpercentage: 14%
Druivenras: Grenache,Mouvèdre,Syrah
Inhoud: 75 cl

Productomschrijving
Mooie robijnrode wijn. In de neus herkent men een discrete hint van eik met een boeket van rozemarijn en tijm. In de mond delicate hints van kersen en viooltjes. Rijke en krachtige wijn met een lange afdronk.

Spijs advies
Perfecte wijn bij wild en rijke vleesgerechten.

Traditionele vinificatie met lagering gedurende 6 en 12 maanden op eiken vaten. Mooie robijnrode wijn. In de neus herkent men een discrete hint van eik met een boeket van rozemarijn en tijm. In de mond delicate hints van kersen en viooltjes. Rijke en krachtige wijn met een lange afdronk. Te serveren bij wildgerechten en rijke vleesgerechten.

De wijngaarden zijn gelegen in het zuiden van de Rhône Vallei aan de voet van de Dentelles de Montmirail heuvels en in het dorp Vacqueyras. De bodem bestaat uit zand- en kiezel houdende klei. Vanaf 1948 legt Ogier zich toe op de wijnbouw. Er werden verschillende wijngaarden verworven, die zorgden voor de nodige knowhow op wijnbouw gebied. De prachtige gebouwen zijn in Romeinse stijl. De kelders, waarin men de wijnen produceert en laat rijpen, werden gebouwd in de 20ste Eeuw in Châteauneuf-du-Pape. Vandaag levert Ogier Caves des Papes de allergrootste appellations van de Rhône Vallei en is toonaangevend in Châteauneuf-du-Pape.

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry
© Wijnhus Beaugrim | Webdesign door: Your Concept
Wijnhuis Beaugrim