Esk Valley – The Terraces

75.00 incl. btw | 61.98 excl. btw

Uitverkocht

Appellatie: Hawkes Bay
Wijnhuis: Esk Valley
Inhoud: 75 cl
Alcoholpercentage: 13,5%
Druivenras: Malbec, Merlot,Cabernet Franc

Productomschrijving
Speciale blend van druivenrassen.

Gelegen op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland, in het pittoreske Hawkes Bay bij Bay View ligt de Esk Valley Estate Winery. Esk Valley ontstond in 1933, maar werd pas succesvol toen Villa Maria’s oprichter Sir George Fistonich het zo’n 20 jaar geleden overnam.

Esk Valley is een boutique wijnhuis dat met grote zorg en het oog op hoge kwaliteit haar prijswinnende wijnen produceert. De oude betonnen gistkuipen, de lay-out van de gebouwen en het ontbreken van moderne technieken, betekent dat Esk Valley de wijnen produceert op een traditionele, eerlijke en hands-on manier.

Alle druiven worden geoogst in Hawkes Bay (waaronder de wereldberoemde Gimblett Gravels) en Marlbourough. Beide regio’s staan bekend om hun constante productie van kwaliteitsdruiven. Als iemand daar raad mee weet, dan is het hoofd wijnmaker Gordon Russell wel.

Gordon Russell staat tegenwoordig bekend als één van Nieuw-Zeelands meest erkende wijnmakers. Hij gelooft dat textuur in een wijn even belangrijk is als een goede geur en een elegantie smaak. Met ‘textuur’ bedoelt Gordon de balans en harmonie van de wijn samen met de smaak en complexiteit. Zijn doel is om handgemaakte premium wijnen te produceren. Bijzondere wijnen die zowel elegant als volwassen zijn en het echte en unieke karakter van Esk Valley in haar totaliteit weerspiegelen.

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry
© Wijnhus Beaugrim | Webdesign door: Your Concept
Wijnhuis Beaugrim