Ruviano Verdicchio Castelli di Jesi

11.50 incl. btw | 9.50 excl. btw

Appellatie: Castelli di Jesi
Wijnhuis: Monte Schiavo
Inhoud: 75 cl
Alcoholpercentage: 12,5%
Druivenras: Verdicchio

Productomschrijving

Een helder licht goudgeel kleurige droge witte wijn. Mooi geurend bouquet met hinten van vers gerijpt abrikoos. Diepe  aangename smaak. In de afdronk een licht bittertje als amandelen.

Monte Schiavo is opgericht in 1978 en sinds 1995 eigendom van de Familie Pieralisi.
Het wijnhuis is gesitueerd in Maiolati Spontini, vlakbij Ancona, in het hart van de befaamde Verdicchio dei Castelli di Jesi regio. De wijngaarden zijn allemaal Zuid en Zuid-West gesitueerd in een heuvelachtig landschap bestaande uit diverse grondsoorten. 

De eigen wijngaarden zijn gelegen in de gemeentes Maiolati Spontini, Montecarotto, Poggio S. Marcello en Rosora op een hoogte van 180 tot 360 meter. De bodem is gemiddeld doorlaatbaar. Handmatige oogst in september. Temperatuurgecontroleerde vergisting en rijping op rvs.

Een helder licht goudgeel kleurige droge witte wijn. Mooi geurend bouquet met hinten van vers gerijpt abrikoos. Diepe duurzame en aangename smaak. In de afdronk een licht bittertje als amandelen. De eigen wijngaarden zijn gelegen in de gemeentes Maiolati Spontini, Montecarotto, Poggio S. Marcello en Rosora op een hoogte van 180 tot 360 meter.
12,5% alc. 2017

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry
© Wijnhus Beaugrim | Webdesign door: Your Concept
Wijnhuis Beaugrim