Wijn als relatiegeschenk
Een fles wijn als relatiegeschenk is een uitstekende manier om uw waardering te laten blijken. Het is bovendien een relatiegeschenk met elan dat door iedereen graag wordt ontvangen. Een dergelijk relatiegeschenk zegt ook veel over u als bedrijf. U laat zien over smaak en stijl te beschikken. Wijnhuis Beaugrim levert maatwerk en helpt u graag bij de keuze van de wijn.

Wijn als kerstpakket
De feestdagen vormen hét moment bij uitstek om met een passend kerstpakket uw waardering voor zakenrelaties en medewerkers te uiten. Wijnhuis Beaugrim helpt u bij het uitzoeken van de meest passende wijn. Of u nu kiest voor een kerstpakket met rode wijn, witte wijn, rosé wijn, mousserende wijn of biologische wijn. Wijnhuis Beaugrim zorgt voor een bijzonder kerstpakket.

Bedrukking van relatiegeschenken en kerstpakketten
De relatiegeschenken of kerstpakketten van Wijnhuis Beaugrim worden luxe verpakt in houten kistjes. Het is mogelijk om het relatiegeschenk of kerstpakket een persoonlijk tintje te geven. Door uw bedrijfslogo te laten drukken op de verpakking van het relatiegeschenk of kerstpakket zal uw geschenk een blijvende indruk achterlaten.

Indien gewenst, verzorgt Wijnhuis Beaugrim graag de verzending van het relatiegeschenk of kerstpakket bij de klant in binnen- en buitenland.

Klik hier voor de Relatiegeschenkenfolder

© Wijnhus Beaugrim | Webdesign door: Your Concept
Wijnhuis Beaugrim